Zaman sekarang ni, boleh dikatakan manusia tidak mampu untuk hidup tanpa internet. Gaji ciput pun tetap nak pakai internet, siap unifi lagi tu.

Oleh kerana anda sudah ada internet, apa kata anda berhenti daripada membeli surat khabar, majalah dan komik yang pelbagai itu jika mahu berjimat. Alang-alang dah bayar internet, dapatkan semua itu di laman web sahaja.

Kebanyakkan surat khabar sudah mempunyai edisi online mereka sendiri yang percuma. Manfaatkan yang ini.

Ada juga yang telah berhenti melanggan Astro kerana sudah melanggan Internet. Kalau nak tgk documentary, Youtube dah ada. Kalau yang gila bola, boleh live streaming. Ceramah pun lagi banyak dekat Youtube. Tak perlu dah Astro kata mereka. Anak-anak pun dah tak terperap depan tv tengok kartun dah.

Sumber: http://ezaz.my/

Tags: ,

TENTANG PENULIS

Komen Anda:

Tinggalkan komen anda